Zemunplast press

Zemunplast press

  • Grafička i štamparska djelatonost

tedenet.com/Zemunplast-press

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

Štamparija Zemunplast Press

Offset štampa je najčešće korišćena tehnika štampe gde se štampana slika prenosi sa grafičke forme preko gumom obloženog cilindra na štampani materijal. Takav način indirektne štampe omogućava visok kvalitet odštampanog materijala. 
Postoji više različitih podvrsta indirektne štampe (tehnike ravne, visoke i duboke), od kojih je postupak ravnog ofseta danas najrasprostranjeniji postupak štampanja; ona pokriva 80% štamparske delatnosti u celom svetu.
Osnovne prednosti ofset štampe su mogućnost štampe različitih proizvoda u visokom tiražu i kvalitetu a po niskoj tržišnoj ceni.

Digitalna štampa je pre svega namenjena štampanju malih i srednjih tiraža. Tehnologija omogućava da za svega nekoliko sati dobijete svoje kataloge, brošure, prospekte, flajere, vizit karte, pozivnice, probne otiske itd. što bi u ofset štampariji trajalo nekoliko dana i bilo ne ekonomično zbog malog tiraža. 
Digitalna štampa je osmišljena da u potpunosti olakša proces štampe. Pripremljen materijal sa kompjutera odlazi pravo u mašinu za digitalnu štampu koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka.

Digitalna štampa velikih formata ima primenu u outdoor i indoor brendiranju. Ako želite da ostavite dobar utisak na klijente, ponudite nešto novo, vizuelno obogatite poslovni prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge, štampa velikog formata je idealna stvar za to.

Mi Vam nudimo kompletnu grafičku pripremu i rešenje za štampu, štampu visoke rezolucije na kvalitetnim materijalima i montažu na terenu.

Web adresa
zemunplast.com
Industrija
Grafička i štamparska djelatonost
Veličina komapnije
do 10 zaposlenih
Podijelite putem