Dobrodošli na Tedenet portal

Molimo vas da pročitate Tedenet | Načini plaćanja. Pristupom ili upotrebom Tedenet internet portala, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uslovima i pravilima upotrebe ovog portala.

Tedenet doo, kao autor/vlasnik/menadžer portala Tedenet.com (u daljem tekstu Tedenet), zadržava pravo izmjene i dopune sadržaja ovog portala, što uključuje i: opšte uslove korišćenja, politiku privatnosti, uslove kupovine, politiku kolačića i načine plaćanja, u bilo kom trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave na stranicama ovog portala i kao takve se odnose na sve dosadašnje i buduće korisnike.

Vi ste ponuđač/vlasnik sadržaja koji objavite na ovom portalu i kao takvi ste odgovorni za podatke koji su navedeni na Vašem profilu, proizvodima/uslugama/oglasima koje ste objavili i za komunikaciju koja je obavljena putem vašeg profila.

Vi kao posjetilac/korisnik ste dužni pročitati uslove i pravila upotrebe ovog portala, te se vaše posjećivanje/korištenje stranica Tedenet portala smatra potpunim prihvatanjem svih uslova i pravila. Vi imate pravo korištenja sadržaja i usluga Tedenet portala, jednako kao i sve druge osobe, kompanije i oglašivači.

Ukoliko smatrate da Tedenet treba neke izmjene ili dopune uslova i pravila, kontaktirajte nas.

Načini plaćanja

Dobrodošao/la na www.tedenet.com. Molimo pročitaj pravila i načine plaćanja u nastavku. Pristupom ili upotrebom naše internet stranice, potvrđuješ da si pročitao/la, razumeo/la i da se slažeš sa svim uslovima i pravilima upotrebe ovog sajta.Gotovinski (Plaćanje pouzećem)

Odaberite plaćanje pouzećem i proizvode koje ste naručili plaćate prilikom preuzimanja. Najbrži i najjednostavniji način plaćanja. Bez dodatne dokumentacije. 100% sigurna kupovina! Plaćanje pozećem možete izvršiti plaćanjem gotovinom kurirskoj službi ukoliko ste odabrali ili na prodajnom mjestu prodavca od koga ste naručili robu.

Platnim karticama

Tedenet će korisnicima osigurati prihvat svih VISA, Maestro i MasterCard kartica, te kupovinu na rate bez kamata i naknada korisnicima platnih kartica (Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa), garantujući pritom visoku sigurnost plaćanja karticama. Također, omogućićen je prihvat Diners Club i Discover kartica. Kartično plaćanje obezbjeđeno je najvišim sigurnosnnim standardima u kartičnom poslovanju (PCI DSS standard), 3D Secure verifikacije i EV Validacije. To za trgovce znači potpunu zaštitu u komunikaciji s UniCredit Bankom, kao i sa krajnjim kupcem.

PIKPAY ONLINE PLAĆANJE - 100% SIGURNO

PikPay predstavlja brz i siguran online sistem plaćanja narudžbi. GARANTOVANA SIGURNOST VAŠIH PODATAKA PikPay vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom. Ovo znači da će podaci biti 100% sigurni od bilo kakvih eventualnih pokušaja malverzacije od strane trećih lica.

KAKO NARUČITI PUTEM MONRI?

Plaćanje putem MONRI/PikPay sistema je izuzetno jednostavno i sastoji se od svega nekoliko koraka:
  1. Nakon odabira željenih proizvoda koje ste dodali u korpu, popunite Vaše tražene podatke i kliknite na dugme 'Slijedeći korak'
  2. Odaberite način preuzimanja i plaćanja, među ponuđenim opcijama, odaberite PikPay način plaćanja
  3. Nakon što izaberete način plaćanja, bit ćete prebačeni na sigurne PikPay servere. U ovom koraku potrebno je samo da popunite broj kartice, vrstu, CW i datum važenja, a prethodno upisani podaci su već unijeti u za to predviđena polja.
  4. Nakon unosa informacija, kliknite na dugme 'Plati' da biste potvrdili narudžbu. Vaša narudžba je kompletirana!
  5. Nakon završetka dobit ćete potvrdu da je plaćanje uspješno završeno.
  6. Ukoliko se eventualno desi da nemate sredstava na Vašoj kartici ili da je došlo do tehničkih problema, dobit ćete obavijest da narudžba nije uspješno kompletirana i da pokušate ponovo.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama