loading...

Pitanja i odgovori (FAQ)

Šta je Tedenet?
Tedenet je besplatna on-line platforma namijenjena za podršku , promociju i širenju vašeg poslovanja. Na tedenetu besplatno možete kreirati lični profil i poslovni/poslovne profile koje same uređujete i održavate bez plaćanja bilo kakve nadoknade.
Zašto je besplatna promocija na Tedenetu?
Sve usluge koje trenutno vidite u našoj ponudi su besplatne osim reklamnih banera koji se plaćaju.
Da li su mi potrebne napredne tehničke vještine da bih koristio Tedenet?
Ne. Tedenet je kreiran da bude jednostavan za korištenje i da ga može koristiti svako. Ako imate bilo kakvo pitanje za podeševanje vašeg naloga, koristite naš help ili nas kontaktirajte.
Kako mogu poboljšati promociju svojih proizvoda i usluga putem Tedeneta?
Kada ste na jednom mjestu zajedno sa 500 drugih firmi, dobijate veću posjetu, bolju promociju, bolju pozicioniranost na internetu, indeksiranosti vaše firme, svakog vašeg proizvoda, usluge, projekta, kupce iz različitih sredina jer svi korisnici doprinose vašoj promociji.
Šta se plaća na Tedenetu?

Na Tedenetu se plaćaju reklamni baneri. Ostale informacije, promocija vašeg preduzeća, vaših usluga, proizvoda, projekata, objava i drugih stvari su besplatne.

Ukoliko želite da ostvarite makismalan učinak sa promocijom vaše firme, proizvoda ili usluge, događaja ili druge neke informacije, možete koristiti usluge reklamiranja. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas.
Koja je moja web adresa na Tedenet.com?
Prilikom registracije automatski dobijate web adresu (npr. www.tedenet.com/naziv-kompanije) koju možete da promjenite i da bude ime koje vama odgovara.
Kako postaviti pozadinsku sliku?
U podešavanjima možete vidjeti da je predviđena dimenzija za pozadinsku sliku 1200x540 px. Pridržavajte se ovog uputstva kako bi vaša pozadinska slika bila lijepo uklopljena. Pored JPEG formata pozadinske slike možete postaviti i sliku u GIF formatu koji će donjeti dinamiku i potpuno novi doživljaj za vaše kupce.
Zašto je potrebno kategorizovati proizvode i usluge?
Uredite svoje proizvode i usluge i dodijelite im odgovarajuće kategorije i podkategorije kako bi vašim kupcima bilo lakše da pronađu vaše proizvode i naravno kako bi pretraživaći mogli preciznije registrovati vaš proizvod ili uslugu.
Zašto je važno postaviti kvalitetne fotografije?
Kod virtuelnih potrošača, odluka za kupovinu je veoma teška ukoliko su bez mogućnosti da prvo fizički ostvare interakciju sa proizvodom.
Reklame