Webshop menadžeri – stručna podrška vašem online poslovanju

Pomažu vam da razvijete i unaprijedite vaše poslovanje u svim ključnim segmentima. Da kreirate web shop, razvijete strategije i alate, koji će vam pomoći da poboljšate svoje marketinške planove, prihode i rast poslovanja.

BUDI WEB SHOP MENADŽER U SVOJOJ ZAJEDNICI

Pokrenite vašu online zajednicu i pružite mogućnost svakom prodavcu da predstavi svoje proizvode i usluge online i povežite ga sa kupcima. Iskoristite svoja znanja, vještine kao i mogućnosti koju vam pruža Tedenet platforma.

Želite postati Tedenet web shop menadžer, naučiti nove vještine, ostvariti dodatnu zaradu?

Tedenet vam može pomoći putem webinara koje doprinose razvoju vašeg znanja. Radionice su online. Organizovane su da razvijete praktičnu stručnost i zasnovane su na najboljim praksama koje možete odmah primjeniti u online poslovanju.

Nije vam potrebno predznanje, mi vas vodimo od početka, a nakon završenih edukacija Tedenet će vam pružiti punu podršku, pomoć i promociju da se povežete sa MSP i preduzetnicima

Svi webinari su uživo sa predavačem, a tokom radionice su organizovane vježbe. Naravno, svi webinari su dostupni i putem video snimka ukoliko treba da se podsjetite nekog dijela.

Tedenet Webinari

 • Modul 1. TEDENET WEB SHOP

  Naučićete kako da u kreirate web shop na Tedenet platformi i upravljate sa njim. Kako da web shop, proizvodi i usluge budu dobro pozicionirane i da budu vidljivi na direktnim i organskim upitima na pretragama.

 • Modul 2. OSNOVE REKLAMIRANJA

  Naučićete koje su to najpopularnije marketing strategije danas i njihove razlike. Naučićete da šta je to marketing plan i kako ga kreirati Kako i kojom metodologijom da razvijate kanale za promociju i prodaju.

 • Modul 3. PLANOVI, KOMUNIKACIJA I IZVJEŠTAJI

  U ovom modulu naučićete kako da izgradite planove, upravljate dokumentima, online sastancima i koristite druge online potrebne alate za online poslovanje.

 • Modul 4. ONLINE PRODAJA

  Uspostavljanje kontakta, planiranje razgovora, definisanje plana, razvoj i analiza.

Ko može biti web shop menadžer?

Web shop menadžeri mogu biti pravna i fizička lica, agencije, web dizajneri, menadžeri društvenih mreža, zaposleni, nezaposleni, itd. Kako se registrovati kao web shop menadžer?

Imate dodatnih pitanja i nejasnoća? Kontaktirajte nas za više informacija