loading...

Poklon

Webshop bonusi

Uslovi koje treba korisnik da ispuni da bi dobio gratis reklamiranje jeste da kompletira web shop, tj. da unesete svoj logo i pozadinsku sliku, kontakt podatke i proizvode i usluge sa fotografijama.

Tom prilikom mogu se ostvariti navedeni bonusi:

Više informacija o paketima možete naći na strani Usluge.

Bonuse za reklamiranje možete iskoristiti na sledeći način:

Cjenovnik na osnovu koga će se obračunavati vaše reklamiranje je zvanični cjenovnik za Tedenet oglašavanje koji možete pogledati na strani Oglašavanje.

Kako ovo funkcioniše?

Kada želite da iskoristite vaš bonus za reklamiranje pošaljite nam email na marketing@tedenet.com sa podacima vezanim za reklamiranje:

Više informacija o oglasima (pozicija, veličina) možete naći na strani Oglašavanje.

Nakon toga Tedenet tim će izvršiti obradu i pripremu i obavjestiti vas o statusu i mogućnostima kako da pratite uspješnost vašeg reklamiranja.

Poklon

Pozovi prijatelja da kreira web shop

Pozovi prijatelja da kreira web shop i dobijaš paket za prihvatom kartica na 3 mjeseca besplatno ili dodatni bonus za reklamiranje.

Vaši kupci će moći da plate vaše proizvode i usluge putem kartica (visa, maestro i master) i dobijaju mogućnot da vaše proizvode plate u više mjesečnih rata ukoliko su korisnici kartica Unicredit banke Uslov je da prijatelj koji kreira web shop, kreira web shop u potpunosti, unese sve informacije, postavi svoje proizvode i usluge.

Kako pozvati prijatelja da kreira web shop?

Putem opcije „Pozovi prijatelja“. Unesete email adresu prijatelja i klinite na dugme „Pozovi prijatelja“.

Nakon što prijatelj kompletira kreiranje web shop-a, pošaljite nam email da je poziv prijatelju kompletiran.

Naziv email-a:
Poziv prijatelju kompletiran
Opis:
Vaše kontakt podatke (Ime i prezime, broj telefona),
Naziv vašeg web shop-a,
Naziv web shop prijatelja
Dostavite nam vaš žiro-račun i kopiju lične karte (možete je i fotografisati)

Po prijemu email-a Tedenet će izvršiti obradu i pripremu i obavjestiti vas o statusu vašeg web shop-a sa prihvatom kartica.

Nakon što istekne za svakog sledećeg prijatelja koga pozovete dobijate gratis bonus za reklamiranje u vrijednosti od 100 KM.

Dupli bonus!

Tedent daje duplo više za isto novca. Za prvu plaćena reklamu dobijate dodatni bonus, odnosno koliko uplatiš toliko dodatno dobiješ!

Npr. Uplatite 50 KM za reklamiranje, dobijate dodatnih 50 KM za reklamiranje.

50 KM * 2

Σ 100 KM
Poklon

Tedenet, Facebook, Google ads kampanja

Kompletno reklamiranje (Facebook, instagram, google ads) o našem trošku, koje obuhvata:

Na kraju svakog mjeseca Tedenet će nagraditi najuspješnije prodavce sa plaćenom reklamom po izboru korisnika sa kompletnom podrškom o našem trošku. Najuspješniji prodavaci biće predstavljeni svim korisnicima i dodatno promovisani putem naših kanala za promociju, Tedenet platforma, društvene mreže, viber grupe, email.

Kategorije na osnovu kojih korisnici mogu postati najuspješniji prodavci koji dobijaju reklamiranje:

U obzir se uzima samo prethodni mjesec na osnovu koga Tedenet proglašava najuspješnije. Npr Kada Tedenet obračunava po navedenim kategorijama najuspješnije prodavce za mjesec mart, samo rezultati iz mjeseca marta se uzimaju u obzir, bez obzira na uspješnost iz prethodnog mjeseca.