Prodoor d.o.o.

Prodoor d.o.o.

  • Trgovina na veliko i malo

tedenet.com/Prodoor-doo

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

 

Naša fleksibilnost nam omogućuje svaku isporuku i potrebu naših kupaca. Naš cilj je ponuditi vrijedna rješenja koja traju.

 

 

 

Siguran i pouzdan

 

 

 

Mi smo potpuno svjesni da pouzdanost naših proizvoda ovisi o sigurnosti i zaštiti osoba u domovima ili na radnom mjestu.

 

Iz tog razloga Prodoor proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s najvećom njegom i pažnjom, u stvari, faza proizvodnje prati se stalno da bi osigurali našim kupcima proizvode s maksimalnim otporom na lose atmosfersko vrijeme pokusaje provale i propucavanje metkom, a u isto vrijeme da odgovaraju estetski namještaju i arihtekturi objekata.

 

 

 

Naša obaveza je da se trajno održava kvalitet.

 

 

 

Dizajn i estetika

 

 

 

Naši proizvodi se koriste u modernim i starim domovima zato što, zahvaljujuci linearnom stilu, stvaraju savršeni sklad sa izgradnjom naglašavajuci njenu ljepotu.

 

Naši dizajneri naucili su maksimalno sakriti tehnološku složenost kako bi se poboljšao vanjski izgled proizvoda, tj nevide se nezgrapni vijci okovi i dr. površina je savršeno ravna estetski primamljiva i zaštićena maksimalno od mehanički oštećenja i prilagođena dugotrajnom održavanju raznim hemijskim sredstvima.

 

 

 

Performanse

 

 

 

Zahvaljujuci upotrijebljenim materijalima i tehnologiji koji se koriste, naši proizvodi štede energiju i nude vrhunsku pouzdanost i sigurnost.

 

Prodoor garantuje ne samo za kvalitet proizvoda, nego i za najveću preciznost u mjerenju i posebnu pažnju polažemo na kvalitet ugradnje.

 

 

 

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju!

 

 

Web adresa
www.prodoor.ba
Industrija
Trgovina na veliko i malo
Veličina komapnije
do 10 zaposlenih
  • Kompanija
  • Prodoor d.o.o.
  • Derviš Fevzi Mostarca 1
    Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Podijelite putem