Linguance

Linguance

  • Ostale uslužne djelatnosti

tedenet.com/Linguance

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

 

 

NAŠA MISIJA

 

 
 
Misija kompanije Linguance je da klijentima pruži usluge višejezičkog prevođenja, lokalizacije i jezičke usluge najvišeg kvaliteta što je brže moguće po veoma konkurentnim cijenama. Naše ljubazno i profesionalno osoblje se trudi da ispuni sve potrebe klijenata na svaki mogući način.

 

NAŠA VIZIJA

 

 
 
Vjerujemo da je sve moguće i nastojimo da klijentima pružimo najbolje jezičke usluge na tržištu. Naša primarna vizija i cilj je stvaranje i vođenje kompanije koja pruža takav asortiman usluga da klijentima ne trebaju usluge drugih kompanija ili honoraraca. Ne samo da prevodimo, mi organizujemo, uređujemo, dizajniramo i čak ugovaramo štampanje i dostavu prevedenog materijala.
 

 

NAŠA KOMPANIJA

 

 
 
Mi smo preduzetnička kompanija koju pokreću izuzetni ljudi koji rade za nas. Linguance olakšava rast vaše kompanije tako što održava dosljednost vašeg brenda da biste mogli da se posvetite novim klijentima, ali i da kontrolišete svoj identitet na globalnom nivou. Naša osnovna filozofija – filozofija pružanja kvalitetnih usluga – propraćena je savremenim primjenama najmodernije tehnologije za kontrolu kvaliteta. Svi podaci se prenose sigurnim putem, preko naših servera, a pohranjuju se u skladu sa standardima pohrane podataka. Sa svakim prevodilačkim projektom postupamo oprezno i pažljivo.
Web adresa
www.linguance.com
Industrija
Ostale uslužne djelatnosti
Veličina komapnije
do 10 zaposlenih
  • Kompanija
  • Linguance
  • Hamdije Kreševljakovića 18
    Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Podijelite putem