Group Capital Logistic

Group Capital Logistic

  • Turizam i ugostiteljstvo

tedenet.com/group-capital-logistic

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

Rezervišite najjeftinija i najbolja rent a car vozila i otkrijte divlju ljepotu Crne Gore. Cars for rent Montenegro (Cars4rent Montenegro) vam nudi veliki izbor najekonomičnijih automobila i najpovoljnije cijene iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori. Uz naše automobile (Cars4rent Montenegro) posjetite najatraktivnije destinacije u Crnoj Gori. Upoznajte Budvu, Podgoricu, Kotor, Cetinje, Žabljak i Durmitor, kao i zemlje u regionu. Cars for rent Montenegro vam omućava da sami osmislite vaše putovanje.

Neograničena kilometraža, najbezbjedniji automobili i najpovoljnije cijene Cars for rent Montenegro čine pravim izborom za vas, vašu porodicu i prijatelje.

Cars for rent Montenegro (Cars4rent Montenegro) omogućava isporuku na svakoj adresi u Podgorici i Crnoj Gori (aerodromi Podgorica i Tivat), kao i puno besplatnih dodataka (sjedišta za djecu, dodatni vozač i mnoge druge povoljnosti) koji će vaš privatni ili poslovni boravak u Crnoj Gori, a i šire, učiniti ugodnim.

Više informacija o dostupnim vozilima, specijalnim popustima i svim ostalim pitanjima, možete nas u svakom momentu kontaktirati.

Srdačno,

Vaš Cars4rent Montenegro tim

Industrija
Turizam i ugostiteljstvo
Veličina komapnije
do 10 zaposlenih
Podijelite putem