eko ART stil

eko ART stil

 • Zanati

tedenet.com/ekoARTstil

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

 

                                                       Proizvodi od drveta po ukusu prirode

 

"eko ART stil"- Atelje za obradu drveta, počeo je sa radom u avgustu 2010. godine, sa ciljem promovisanja prirodne obrade drveta, maksimalne iskoristivosti drvne mase u korisne svrhe kao i čuvanju i održavanju zdrave sredine.

 

   Šta je "eko ART stil" ?

    "eko ART stil" je način izrade predmeta od drveta koji je u skladu sa prirodom. Proizvodi "eko ART stil-a" izrađeni su isključivo od punog drveta iz domaćih šuma i prepoznatljivi su po svom jedinstvenom prirodnom obliku.

 

    Zašto "eko ART stil" ?

   Karakteristično za proizvode "eko ART stil-a", je da se pri završnoj obradi ne koriste lakovi, čak ni oni na vodenoj bazi, već isključivo biljna ulja i voskovi. Na ovaj način već pri samoj proizvodnji zaštićeno je zdravlje ljudi kao i okolina jer nema štetnih zračenja i isparavanja kao što je to slučaj kod iverice, iverala, lakiranog medijapana i sl.

   S obzirom da su proizvodi  "eko ART stil-a" zaštićeni biljnim uljima ili voskovima oni imaju mogućnost buduće restauracije, jer ukoliko dođe do oštećenja nije ih teško otkloniti.

   Proizvodi  "eko ART stil-a" su izuzetno dugotrajni, te na svojevrstan način "štede" drvnu sirovinu, a moguće ih je reciklirati jer su biorazgradivi.

 

   Dizajn "eko ART stil-a" ?

   Svaki proizvod  "eko ART stil-a" je unikat, s obzirom da su godovi na drvetu svaki put drugačiji.  Dizajn  "eko ART stil-a" ima prevashodni zadatak da prepozna prirodni oblik drveta i da ga pretvori u nešto lijepo i funkcionalno što ćemo svakodnevno koristiti.

   Na taj način ostajemo u vezi sa prirodom bez narušavanja njene ravnoteže.

Industrija
Zanati
Veličina komapnije
do 10 zaposlenih
 • Kompanija
 • eko ART stil
 • Slobodana Principa Selje 7
  Vlasenica, Bosna i Hercegovina
 • Kontakt
 • E-Mail
  ekoartstil@gmail.com
 • Telefon (Mobilni)
  +387 66 841 327
Podijelite putem