ART BETON

ART BETON

  • Građevinska industrija

tedenet.com/ART-BETON

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

Preduzeće „ART BETON CO“ DOO iz Podgorice osnovamo je 1998 godine.

Namjera osnivača bila je da u domaću inžinjersku praksu uvede primjenu novih proizvoda i tehnologije u oblasti proizvodnje elemenata betonske galanterije a posebno u sferi popločavanja i podopolagačkih radova.Proizvodi „ART BETON-a“ izrađeni su od najkvalitetnijih prirodnih materijala, otporni na mraz, habanje i soli za odmrzavanje. Farbani su postojanim oksidnim bojama.

 

·         Preduzeće „ART BETON se bavi uspješno izradom dekorativnog štampanog betona. Ova tehnika je postala nezamjenjljiva u savremenom građevinarstvu. Neograničen je izbor boja, izgleda i  tekstura nekada sivih betonskih površina koje se danas mogu kombinovati sa najtazličitijim bordurama pa svaka staza, trotoar ili trg postanu nezamjenljiv ukras grada.
Obične površine upotrebom štampanog betona mogu da dobiju patinasti ili savremen izgled čime se postiže da svaka površina urađena ovom tehnologijom postaje vrijedna. Dobro prilagodjenom bojom i oblikom štampe postiže se jedinstven sklad i harmonija poda i prilaznih staza sa objektima najrazličitije namjene. Štampanim betonom lijepo brzo i jednostavno se može urediti prilaz najelitnijem hotelu, reparirati ulica starog grada ili napraviti ulaz u crkvenu portu. Podovi od štampanog betona mogu se raditi direktno na zemlji na postojećem betonu, asfaltu ili na svakoj drugoj podlozi. Štampani beton je otporan na pritisak, otpornost na habanje i na uticaje mraza i soli za odmrzavanje. Premazuje se posebnim bojama i lakovima koji mu daju dugovječnost. Odabir boja, dezena i štampe je individualna stvar i posebna je za svaki objekat. Mogu je opredijeliti vrste i namjena objekta, okolina, fasada, lična želja investitora.

·         Štampani beton se sve više primjenjuje i za zidove i daje bezbroj mogućnosti za najrazličitija enterijerska rješenja. Vertikalna betonska obloga za zidove se nudi u velikom broju šablona za vertikalno štampanje, sa izuzetnim vezivanjem na bilo koju površinu, štiti podjednako i unutrašnje i spoljašnje zidove. Može se nanijeti na postojeći gips, zidarske radove, gipsane ploče, stvarajući utisak kamena, ploča, drveta, zida od cigala, itd. Za konstrukciju vam nije potrebna nikakva priprema. Potrebna je samo voda, smjesa i posebni pečati, koji su dostupni u velikom broju oblika do debljine od 5 cm. Otporni na vodu i neizbrisivi, veoma dobro štite površine. Štampani zid je provjereno trajna zidna obloga u svim klimatskim uslovima, bilo da su vlažni, suvi, topli ili hladni. Trajnost i propustljivost su najveće koristi.

 

·         Za rješenje industrijskih podova u objektima koji su izloženi jakoj intezivnoj eksploataciji kao što su stovarišta i skladišta radnici ART BETONA uspješno izvode fer-beton podove.Oni su otporni na udar, habanje, laki za čišćenje, hemijski postojani i dugotrajni.

·         Pored ovoga preduzeće ART BETON ima i svoj pogon za proizvodnju dekorativnog kamena. Dekorativni kamen svojom ljepotom u potpunosti odslikava teksturu i izgled prirodnog kamena. I tako se za manje novca dočara elegancije i prirodnost prostora. Postavljanje dekorativnog kamena nije komplikovano kao slaganje prirodnog jer se ploče lijepe na površinu. Brzim I jednostavnim postavljanjem, dekorativni kamen se sjajno uklapa sa savremenim trendovima u građevinarstvu i dizajnu enterijera  - sve se završava brzo i lako I može da nosi lični pečat vlasnika. Dekorativni kamen je izrađen od prirodnih materijala -  drobljenog mermera, bijelog cementa i lakih agregata. Ojačan je plastifikatorom i polipropilenskim vlaknima, što mu garantuje dugovječnost. Pravi se specijalnim postupkom livenja u kalupima koji su urađeni direktnim odslikavanjem reljefa prirodnog kamena.To je omogućilo da se sa jedne strane zadrži prirodna forma a sa druge strane paleta boja dekorativnog kamena znatno proširi u odnosu na prirodni. Sa njim se mogu oblagati cijeli zidovi ili izraditi detalji kako enterijera tako i eksterijera domova ali i poslovnih prostora a može se smjestiti u bilo koji prostor.

 Kombinacija kamena, kovanog gvožđa i drveta je zasigurno dobitna jer se na taj način zadržava tradicionalan duh , a ambijent koji nastaje spajanjem ova tri elementa asocira na udobnost, eleganciju i trajnost.

·         Bravarski pogon preduzeća ART BETON uspješno radi elemente od kovanog gvožđa: kapije klizne i obične, unutrašnje i spoljašnje ograde , stolove i stolice itd.

 

·         Različite forme ART BETON pločnika i štampanog betona prepoznatljiv su dio gradskih trgova i ulica u Beranama, Bijelom Polju,Budvi, Podgorici ...a našli su široku primjenu u izradi parkinga mnogih stambenih i poslovnih objekata: Unistan, Okov, Codra, Voli, Alliance, Univerzitet Mediteran... i uređenja prilaza, holova i dvorišta mnogih elitnih hotela i restorana: Belvi, Delta, Keto,...

 

 

 

VI KORACATE KROZ ZIVOT, MI VAM GRADIMO STAZE… ART BETON CO D.O.O. 

Industrija
Građevinska industrija
Veličina komapnije
od 10 do 100 zaposlenih
  • Kompanija
  • ART BETON
  • Partizanski put bb
    Podgorica, Crna Gora
Podijelite putem