Aluroll d.o.o.

Aluroll d.o.o.

  • Prerađivačka industrija

tedenet.com/aluroll-doo

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

Kompanija „ALUROLL“ D.O.O. iz Batočine, osnovana je 1978. godine kao radionica za proizvodnju roletni. Vremenom se proizvodni program širio, tako da sada u svojoj ponudi „ALUROLL“ ima  industrijska i garažna segmentna vrata, rolo vrata, komarnike, kao i repromaterijale za navedeni program renomiranih svetskih proizvođača. Potrebno je istaći i program motora i elektronike za automatizaciju roletni, vrata i kapija (krilnih i kliznih, rampi, parking barijera.

 

Magacini veleprodaje repromaterijala prostiru se na površini od preko 5000 m2, i predstavljaju najveći lager proizvodnog programa tog tipa u Srbiji sa više od  1200 kupaca. Gotove proizvode „ALUROLL“-a distribuira više od 500 firmi širom Srbije. Veliki izbor boja, modela i konstrukcijskih rešenja omogućava ispunjenje i najspecifičnijih zahteva kupaca.

 

 

Nastavljajući trend razvoja i osvajanja tržišta kvalitetom svojih proizvoda, kao i korektnim odnosima sa svojim poslovnim partnerima, „ALUROLL“ je danas kompanija koja se prostire na preko 13000 m2, sa novim izložbenim salonima, proizvodnim halama, magacinskim prostorom i  halama za plastifikaciju koje su opremljene najmodernijim mašinama i komorama.
U cilju pruzanja boljeg servisa i usluge na Beogradskom tržištu otvoren je novi izložbeno- prodajni objekat na 1500m2. U realizaciji je proširenje proizvodnih kapaciteta u Batočini za još 3000m2, kako bi se odgovorilo na zahteve koji stižu iz zemalja EU.
Uspostavili smo sistem menadžmenta kvaliteta shodno standardu ISO 9001:2008, kao i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu  OHSAS 18001:2007.
Kompanija „ALUROLL“ ugrađuje samo ono što provereno zadovoljava standarde EU  i garantuje dugotrajnost i pouzdanost ugrađenih elemenata.
Posebna pažnja se posvećuje osposobljavanju zaposlenih. U prilog tome govori stalna edukacija i treninzi koje izvode partneri iz EU. Tim obučenih stručnjaka  spreman je da realizuje najzahtevnije projekte poštujući predviđene rokove.

Web adresa
www.aluroll.rs
Industrija
Prerađivačka industrija
Veličina komapnije
od 10 do 100 zaposlenih
Podijelite putem