AIESEC Banja Luka

AIESEC Banja Luka

  • Udruženja, fondacije i neformalne organizacije

tedenet.com/aiesec-banja-luka

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

AIESEC je međunarodna, neprofitna, omladinska organizacija koja pruža mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja, te sticanje praktičnog znanja i iskustva kroz rad u organizaciji ili odlaskom na prakse. Postojimo u preko 126 zemalja, imamo status posmatrača pri Organizaciji za obrazovanje, nauku i kulturu UN (UNESCO), akreditovani smo kod Ekonomskog i socijalnog savjeta (ECOSOC) i predstavnici smo studenata u Međunarodnom komitetu za pružanje usluga (IFC). Takođe, bivši članovi AIESEC-a su brojni bivši i sadašnji politički funkcionieri, te uspješni poslovni ljudi iz raznih oblasti društva.

Organizujemo volonterske i stručne prakse u inostranstvo za naše studente, ali i prakse u Banjoj Luci za studente iz drugih zemalja. Global Volunteer su volonterske prakse u inostranstvu i traju najčešće do 6 do 8 mjeseci, a Global Talent su stručne prakse i traju načešće od 3 mjeseca do godinu dana.

Takođe, svi studenti koji žele biti dio naše organizacije mogu to učiniti dva puta godišnje, kada se održavaju selekcije za izbor novih članova.

Web adresa
www.aiesec.ba
Industrija
Udruženja, fondacije i neformalne organizacije
Veličina komapnije
od 10 do 100 zaposlenih
Podijelite putem