Agencija Spektar

Agencija Spektar

  • Ostalo

tedenet.com/Agencija-Spektar

Postavite pitanje

Niste prijavljeni!

Prijavi se ili Registruj se da biste postavili pitanje
ili idite na kontakt stranu

O nama

Agencija Spektar

Agencija Spektar je specijalizovana za pronalaženje i zapošljavanje stalno i privremeno angažovanog osoblja u Bosni i Hercegovini. Kao kompanija posvećena postizanju izuzetnih rezultata na tržištu rada, Agencija Spektar je zaslužila reputaciju uspješne agencije za  posredovanje pri zapošljavanju osoblja i rukovodnog kadra u različitim privrednim granama.

Naš cilj je od 2001. godine ostao isti – obezbijediti  pouzdane i sposobne radnike svih profila u cijeloj  Bosni i Hercegovini. Naši klijenti kažu da saradnja sa nama liči na posjedovanje sopstvenog odjela za ljudske resurse koje obezbjeđuje kvalitetne kandidate na jeftin, efektivan i efikasan način.

Naš tim se sastoji od iskusnih i motivisanih stručnjaka koji su sposobni da kompanijama svih veličina ponude usluge visokog kvaliteta u oblasti zapošljavanja i upravljanja radnicima. Fokus našeg tima je da za vaše poslovne probleme pronađe najbolja moguća rješenja.

Kao kompanija sa najdužim iskustvom u oblasti  posredovanja pri zapošljavanju u BiH, mi svojim klijentima nudimo lepezu posebno osmišljenih usluga  iz ljudskih resursa. Mi takođe aktivno radimo sa  kandidatima kroz pružanje specijalnih savjetodavnih usluga i obuka koje podižu njihovu konkurentnost na tržištu rada. Ovakvim pristupom istovremeno  pomažemo kompanijama koje traže najbolje saradnike, ali i kandidatima.

Industrija
Ostalo
Veličina komapnije
od 10 do 100 zaposlenih
  • Kompanija
  • Agencija Spektar
  • Bana Milosavljevića 8, Banja Luka
    Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Podijelite putem